Pasta met knoflook-truffelsaus
|
Ingredienten (4 pers.) 250 gr. rundergehakt 450 gr. mascarpone 200 gr. Danish Blue 2 flesjes kookroom (mag light zijn) 500 gr. Champignons 2 zoete punt paprika's 5 teentjes knoflook verse truffel of truffelolie 2 eetlepels mosterd (zaanse) zout zwarte peper Bereiden Olie in de pan, voeg de voeg wat truffel (of truffelolie , niet teveel anders wordt de smaak te overheersend)en knoflook toe (niet zwart laten worden). Roer het gehakt er door. Maak het rul. Naar smaak wat zout en zwarte peper. Als het gehakt gaar is voeg de in stukjes gesneden paprika toe. Als de paprika beetgaar is voeg de in schijfjes gesneden champignons toe. Blijf roeren tot de champignons zacht zijn. Snij de Danish blue in stukjes en laat het wegsmelten in de pan. Als de Danish blue gesmolten is voeg de mascarpone toe. Roer het tot een gladde saus. Roer twee flinke eetlepels Zaanse mosterd door de saus. Als laatste de kookroom. Laat even een minuut of twee doorpruttelen. |
|
|
terug naar Pasta